
Συσκευές & Αξεσουάρ
春季野菜炊飯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
薑10 克
-
新鮮香菇 ,去蒂60 克
-
紅蘿蔔 ,切塊(約3公分)60 克
-
油10 克
-
新鮮玉米筍 ,切丁(約1公分)60 克
-
蔬菜高湯200 克
-
鹽 (προαιρετικό πεδίο)¼ 茶匙
-
白米 ,洗淨、瀝乾200 克
-
四季豆 ,切丁(約1公分)100 克
-
水蓮 ,切丁(約1公分),(詳見要訣)60 克
-
水500 克
-
蔥 ,切蔥花15 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
543 kcal /
2269.7 kJ
Πρωτεΐνη
17.5 g
Λιπαρά
10.8 g
Υδατάνθρακες
98.3 g
Φυτικές ίνες
6.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Νάτριο
1506.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

剩食活用術
7 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν