春季野菜炊飯

春季野菜炊飯

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
6 人份

Υλικά

  • 10 克
  • 新鮮香菇 ,去蒂
    60 克
  • 紅蘿蔔 ,切塊(約3公分)
    60 克
  • 10 克
  • 新鮮玉米筍 ,切丁(約1公分)
    60 克
  • 蔬菜高湯
    200 克
  • 鹽 (προαιρετικό πεδίο)
    ¼ 茶匙
  • 白米 ,洗淨、瀝乾
    200 克
  • 四季豆 ,切丁(約1公分)
    100 克
  • 水蓮 ,切丁(約1公分),(詳見要訣)
    60 克
  • 500 克
  • ,切蔥花
    15 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 543 kcal / 2269.7 kJ
Πρωτεΐνη 17.5 g
Λιπαρά 10.8 g
Υδατάνθρακες 98.3 g
Φυτικές ίνες 6.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 0 g
Νάτριο 1506.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων