Onigiri

Onigiri

4.0 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porzioni

Υλικά

Cottura riso
  • di riso bianco glutinoso (giapponese)
    300 g
  • di acqua
    580 g
  • di olio extravergine di oliva
    ½ - 1 cucchiaio
  • di sale
    ½ - 1 ½ cucchiaini
Onigiri
  • di prugne giapponesi (umeboshi), a pezzetti
    150 g
    150 g di filetti di salmone fresco, cotto, a tocchetti
  • di alga kombu tagliata a strisce (2x5 cm)
    5 fogli

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 287.8 kcal / 1204.5 kJ
Πρωτεΐνη 7.3 g
Λιπαρά 3.6 g
Υδατάνθρακες 60.4 g
Φυτικές ίνες 0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.4 g
Νάτριο 507.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων