Συσκευές & Αξεσουάρ
Yakisoba Rice Vermicelli
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Yakisoba Sauce
-
tamarigluten-free soy sauce40 g
-
balsamic vinegarWorcestershire sauce (see tip)60 g
-
oyster sauce gluten free40 g
-
tomato ketchup60 g
-
brown sugar30 g
Vegetables and Vermicelli
-
water1600 g
-
green pepper cut in julienne80 g
-
red pepper cut in julienne80 g
-
carrot cut in julienne80 g
-
fresh bean sprouts100 g
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined120 g
-
spring onions sliced diagonally40 g
-
rice vermicelli300 g
-
raw cashew nuts100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1586.1 mg
Πρωτεΐνη
18.2 g
Θερμίδες
2305.4 kJ /
551 kcal
Λιπαρά
13.7 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.4 g
Υδατάνθρακες
91.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Free From
76 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAsian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 Min
Spaghetti Bloody Brain
13 Std. 30 Min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 Min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45 Min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 Min
Chicken and Mushroom Rice
55 Min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 Min
Salmon and Mushroom Rice
1 Std.
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45 Min
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 Min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 Min
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
3 Std.