Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée

Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée

3.0 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ. 30 λεπτ.
2 portions

Υλικά

Slow-cooked Beef Short Rib
  • carrot peeled, cut in pieces (3 cm)
    50 g
  • shallot halved
    20 g
  • leek white part only
    35 g
  • sunflower oil
    35 g
  • beef meat pieces, sinew free
    250 g
  • beef short ribs (2 x 200 g pieces)
    400 g
  • water
    1200 g
  • cornflour (προαιρετικό πεδίο) mixed with 1 tsp water
    1 tsp
Beetroot Purée
  • raw beetroot peeled, cut in pieces (3 cm)
    150 g
  • red wine
    20 g
  • beetroot juice
    80 g
  • apple cider vinegar
    10 g
  • caster sugar
    10 g
Cippolini Onions
  • water
    1000 g
  • unsalted butter diced
    50 g
  • salt
    10 g
  • cippolini onions (approx. 70 g each), peeled
    3
    spring onions, large, white bulb only
Serving
  • sunflower oil
    1 tsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 1245.7 kcal / 5212 kJ
Πρωτεΐνη 53.6 g
Λιπαρά 102.5 g
Υδατάνθρακες 25.8 g
Φυτικές ίνες 4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 46.8 g
Νάτριο 2262.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων