Σαλάτα ζυμαρικών με τόνο και βινεγκρέτ βασιλικού

Σαλάτα ζυμαρικών με τόνο και βινεγκρέτ βασιλικού

4.6 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 μερίδες

Υλικά

  • νερό
    1500 γρ.
  • αλάτι, ψιλό
    2 κ.γλ.
  • ζυμαρικά πέννες
    400 γρ.
  • εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και λίγο ακόμη για το βράσιμο των ζυμαρικών
    30 γρ.
  • σκελίδες σκόρδο
    2
  • τόνο, σε κονσέρβα, σε νερό στραγγισμένο
    350 γρ.
  • ντοματίνια κομμένα στη μέση
    150 - 250 γρ.
  • φύλλα βασιλικού, φρέσκα
    20 γρ.
  • ξίδι
    80 γρ.
  • μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
    1 πρέζα
  • μέλι
    10 γρ.

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 115 kcal / 483 kJ
Πρωτεΐνη 3.8 g
Λιπαρά 8.3 g
Υδατάνθρακες 7.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων
Ταλιατέλες με κολοκυθάκια, γαρίδες και μύδια

Ταλιατέλες με κολοκυθάκια, γαρίδες και μύδια

4.6(5)

1ωρ. 15 λεπτ.

Σπαγγέτι καρμπονάρα

Σπαγγέτι καρμπονάρα

3.5(2)

40 λεπτ.

Λαζάνια

Λαζάνια

4.9(94)

2ωρ. 30 λεπτ.

Χωριάτικες ραβιόλες

Χωριάτικες ραβιόλες

5.0(5)

1ωρ. 30 λεπτ.

Ριζότο με μανιτάρια

Ριζότο με μανιτάρια

4.6(46)

30 λεπτ.

Σπαγγέτι με μπιφτεκάκια βοδινά και σάλτσα βέρντε

Σπαγγέτι με μπιφτεκάκια βοδινά και σάλτσα βέρντε

Καμία βαθμολογία

Σπαγγέτι με σάλτσα ντομάτας και ελιές

Σπαγγέτι με σάλτσα ντομάτας και ελιές

Καμία βαθμολογία

Ταλιατέλες με κολοκυθάκια, γαρίδες και μύδια

Ταλιατέλες με κολοκυθάκια, γαρίδες και μύδια

Καμία βαθμολογία

Ζυμαρικά με πανσέτα, κρέμα, καρύδια και σχοινόπρασο

Ζυμαρικά με πανσέτα, κρέμα, καρύδια και σχοινόπρασο

Καμία βαθμολογία

Σπαγγέτι με πέστο αβοκάντο & φιστίκια κάσιους

Σπαγγέτι με πέστο αβοκάντο & φιστίκια κάσιους

Καμία βαθμολογία

Παστίτσιο

Παστίτσιο

5.0(4)

2ωρ. 30 λεπτ.

Ραβιόλι με ρικότα και σάλτσα μελιτζάνας

Ραβιόλι με ρικότα και σάλτσα μελιτζάνας

Καμία βαθμολογία

Εμφάνιση όλων