
Συσκευές & Αξεσουάρ
古早味南部粽
Προετοιμασία 1ωρ. 20 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ.
12 個
Υλικά
準備粽葉
-
粽葉30 片
-
油 ,少許
-
水
煮花生
-
生花生仁 ,預先和20克鹽泡水3小時,瀝乾300 克
-
水1300 克
餡料
-
豬油50 克
-
油蔥酥 ,現成或自製80 克
-
蝦米 ,洗淨泡水20分鐘,瀝乾50 克
-
乾魷魚 ,預先泡水2-3小時,對半剪成條狀約0.8公分寬1 支
-
乾香菇 ,預先泡水至軟,瀝乾12 朵
-
三層肉 ,或胛心肉,分切成12塊400 克
-
冰糖25 克
-
醬油50 克
炒糯米
-
鹽1 大匙
-
醬油1 大匙
-
長糯米 ,洗淨泡水2小時,瀝乾600 克
組裝和蒸煮
-
鹹蛋黃 ,對切6 顆
-
水800 克
Διατροφή ανά 1 個
Θερμίδες
534.9 kcal /
2235.9 kJ
Πρωτεΐνη
23.6 g
Λιπαρά
27.2 g
Υδατάνθρακες
50.9 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
205.9 g
Νάτριο
605.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

飄粽香
8 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν