古早味南部粽

古早味南部粽

4.3 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ. 20 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ.
12 個

Υλικά

準備粽葉
  • 粽葉
    30 片
  • ,少許
煮花生
  • 生花生仁 ,預先和20克鹽泡水3小時,瀝乾
    300 克
  • 1300 克
餡料
  • 豬油
    50 克
    50 克 植物油
  • 油蔥酥 ,現成或自製
    80 克
  • 蝦米 ,洗淨泡水20分鐘,瀝乾
    50 克
  • 乾魷魚 ,預先泡水2-3小時,對半剪成條狀約0.8公分寬
    1 支
  • 乾香菇 ,預先泡水至軟,瀝乾
    12 朵
  • 三層肉 ,或胛心肉,分切成12塊
    400 克
  • 冰糖
    25 克
  • 醬油
    50 克
炒糯米
  • 1 大匙
  • 醬油
    1 大匙
  • 長糯米 ,洗淨泡水2小時,瀝乾
    600 克
組裝和蒸煮
  • 鹹蛋黃 ,對切
    6 顆
  • 800 克

Διατροφή ανά 1 個

Θερμίδες 534.9 kcal / 2235.9 kJ
Πρωτεΐνη 23.6 g
Λιπαρά 27.2 g
Υδατάνθρακες 50.9 g
Φυτικές ίνες 3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 205.9 g
Νάτριο 605.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων