Tas Kebap - Goulasch d'agneau au paprika

Tas Kebap - Goulasch d'agneau au paprika

4.8 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • gousses d'ail
    2
  • d'oignons coupés en 2
    150 g
  • d'huile végétale
    20 g
  • de viande d'agneau, désossée et dénervée (épaule ou cuisse), en morceaux
    500 g
  • de pâte de piment turque (Biber Salçası)
    30 g
  • de tomates coupées en quatre
    150 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • de cumin en poudre
    1 c. à café
  • de poivre, fraichement moulu
    ½ c. à café
  • de poudre de paprika doux
    ½ c. à café
  • de romarin déshydraté
    ½ c. à café
    ½ c. à café de thym déshydraté
  • feuilles de laurier
    2
  • de farine de blé
    30 g
  • d'eau
    150 g
  • de vinaigre
    20 g
  • de poivrons verts en rondelles
    150 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 273 kcal / 1144 kJ
Πρωτεΐνη 28 g
Λιπαρά 13 g
Υδατάνθρακες 12 g
Φυτικές ίνες 2.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων