Salsifis à la provençale

Salsifis à la provençale

4.6 59 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions

Υλικά

  • de salsifis épluché et coupé en tronçons
    600 g
  • d'eau
    800 g
  • gousses d'ail
    2
  • d'huile végétale
    20 g
    20 g d'huile d'olive
  • de concentré de tomate
    35 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de graines de moutarde
    1 c. à café
  • d'herbes de Provence déshydratées
    1 c. à café
  • de whisky
    2 c. à soupe
  • d'olives noires dénoyautées et émincées en rondelles
    25 g
  • de piment de Cayenne en poudre
    1 pincée
  • de persil frais ciselés
    3 brins

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 140 kcal / 584 kJ
Πρωτεΐνη 4.8 g
Λιπαρά 7.8 g
Υδατάνθρακες 10.3 g
Φυτικές ίνες 14.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων