鮪魚紫蘇番茄冷麵

鮪魚紫蘇番茄冷麵

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 5 克
  • 鰹魚風味露 依照包裝指示稀釋
    200 克
  • 番茄 切丁
    180 克
  • 1600 克
  • 罐裝鮪魚 水煮或油漬
    140 克
  • 小黃瓜 約半根
    80 克
  • 紫蘇葉
    3 片
  • 洋蔥
    80 克
  • 素麵
    200 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 2863 mg
Πρωτεΐνη 22.8 g
Θερμίδες 2442.6 kJ / 584.4 kcal
Λιπαρά 16.2 g
Φυτικές ίνες 5.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 87.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων