
Συσκευές & Αξεσουάρ
櫻花蝦臘味飯
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份
Υλικά
-
紅蔥頭40 克
-
油2 大匙
-
櫻花蝦20 克
-
港式臘腸 (港式), 切段(約2公分)150 克
-
白米 洗淨瀝乾300 克
-
醬油1 ½ 大匙
-
高湯 (雞肉或牛肉高湯)150 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
水500 克
-
蔥 切成蔥花30 克
-
新鮮香菜 切碎2 枝
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
501 kcal /
2100 kJ
Πρωτεΐνη
18.9 g
Λιπαρά
19.7 g
Υδατάνθρακες
61.4 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

名廚美饌
90 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν