Bezglutenowy chleb kukurydziany

Bezglutenowy chleb kukurydziany

2.8 79 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
20 kromek

Υλικά

  • 400 g mleka (patrz wariant)
  • 25 g drożdży świeżych pokruszonych
    1 opakowanie suchych drożdży, (7-8 g, patrz wskazówka)
  • ½ łyżeczki cukru
  • 250 g mąki kukurydzianej
  • 50 g skrobi ziemniaczanej
  • 15 g siemienia lnianego, mielonego (patrz wskazówka)
  • 1 jajko
  • 20 g oliwy z oliwek
  • 1 łyżeczka soli

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 kromkę

Θερμίδες 87.1 kcal / 364.3 kJ
Πρωτεΐνη 2.7 g
Λιπαρά 2.7 g
Υδατάνθρακες 13.7 g
Φυτικές ίνες 1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.7 g
Νάτριο 131.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων