匈牙利燉牛肉

匈牙利燉牛肉

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
6 人份

Υλικά

  • 葛縷子
    ½ 茶匙
  • 蒜頭
    3 粒
  • 新鮮巴西利 只取葉子
    3 枝
  • 新鮮馬郁蘭 只取葉子
    3 枝
  • 萊姆皮 (1 x 3公分)
    1 片
  • 洋蔥 切半
    450 克
  • 30 克
  • 牛肉塊 切塊(3x3公分)
    1000 克
  • 蕃茄泥
    30 克
  • 黃芥末
    10 克
  • 匈牙利甜紅椒粉
    1 大匙
  • 匈牙利辣紅辣椒粉
    1 大匙
  • 乾燥月桂葉
    2 片
  • 肉類高湯塊 (可溶於0.5公升水) 或是自製高湯
    1 塊
  • 可多備一點
    2 茶匙
  • 可多備一點
    400 克
  • 義大利寬麵 (鳥巢麵)
    500 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 592 kcal / 2476 kJ
Πρωτεΐνη 46 g
Λιπαρά 17 g
Υδατάνθρακες 63 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων