Tortelli di patate parmensi

Tortelli di patate parmensi

4.5 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Pasta fresca
  • di farina tipo 0 + q.b.
    200 g
  • di semola di grano duro
    100 g
  • uova
    3
Ripieno
  • di acqua
    700 g
  • di patate pelate e a fettine (2 mm)
    650 g
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    150 g
  • uovo
    1
  • di sale
    5 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di noce moscata in polvere
    2 pizzichi
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaio
  • burro fuso, a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 626 kcal / 2619.5 kJ
Πρωτεΐνη 30.9 g
Λιπαρά 19.7 g
Υδατάνθρακες 86.6 g
Φυτικές ίνες 5.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 9 g
Νάτριο 800.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων