Σιγομαγειρεμένο βοδινό στρογκανόφ με παπαρδέλες

Σιγομαγειρεμένο βοδινό στρογκανόφ με παπαρδέλες

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ.
6 μερίδες

Υλικά

  • βοδινό κρέας, χωρίς κόκαλα (για στιφάδο), σε κύβους (3 εκ.)
    800 γρ.
  • αλάτι
    ¾ κ.γλ.
  • μαύρο πιπέρι, αλεσμένο
    ¼ κ.γλ.
  • σκελίδες σκόρδο σπασμένες
    2 - 3
  • ελαιόλαδο
    30 γρ.
  • κρεμμύδια σε τρίγωνες φέτες (wedges)
    200 γρ.
  • αλεύρι
    3 κ.σ.
  • μουστάρδα Dijon
    28 γρ.
  • πάπρικα
    ½ κ.γλ.
  • ζωμό βοδινού (βλ. συμβουλή)
    680 γρ.
  • κόκκινο κρασί, ξηρό
    28 γρ.
  • νερό για το βράσιμο των ζυμαρικών
  • ζυμαρικά ξηρά με αυγό, τύπου παπαρδέλες
    230 γρ.
  • κορν φλάουερ (άμυλο)
    2 κ.σ.
  • νερό
    2 κ.σ.
  • λευκά μανιτάρια σε φέτες
    280 γρ.
  • ξινή κρέμα (sour cream)
    115 γρ.
  • ανάμεικτα αρωματικά βότανα, φρέσκα (μαϊντανός, θυμάρι), ψιλοκομμένα, για το γαρνίρισμα

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 443.9 kcal / 1857.1 kJ
Πρωτεΐνη 28 g
Λιπαρά 15.8 g
Υδατάνθρακες 46.6 g
Φυτικές ίνες 3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.4 g
Νάτριο 700.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων