Mala bakkwa (Chinese pork jerky)

Mala bakkwa (Chinese pork jerky)

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ. 40 λεπτ.
30 pieces

Υλικά

  • pork meat, sinew free cut into pieces (3 cm), partially frozen (see Tips)
    500 g
  • caster sugar
    120 g
  • honey
    40 g
  • Sichuan pepper to taste (see Tips)
    15 - 20 g
  • paprika
    ½ tsp
  • Shaoxing wine
    40 g
  • light soy sauce
    50 g
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • oil to grease

Διατροφή ανά 1 piece

Θερμίδες 68.2 kcal / 285.4 kJ
Πρωτεΐνη 3.1 g
Λιπαρά 3.6 g
Υδατάνθρακες 5.7 g
Φυτικές ίνες 0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.3 g
Νάτριο 70 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων