
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gefüllte Fenchel-Mangold-Paranthas
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
Roti (indisches Fladenbrot)
-
Weizen-Vollkornmehl etwas mehr zum Bemehlen500 g
-
Salz1 TL
-
Olivenöl2 TL
-
Wasser250 g
Mangold Fenchel Füllung
-
rote Zwiebeln halbiert80 g
-
Ghee (siehe Tipp)2 EL
-
frischer Mangold in Steifen (ca. 3 cm)260 g
-
Fenchelknolle in Stücken (ca. 3 cm)260 g
-
Salz1 TL
-
Chilipulver½ TL
-
Garam Masala1 TL
-
Kurkuma, gemahlen½ TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
801 mg
Πρωτεΐνη
18 g
Θερμίδες
2000 kJ /
477 kcal
Λιπαρά
9 g
Φυτικές ίνες
17.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.3 g
Υδατάνθρακες
80 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix x Karma Food
12 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKräuterfaltenbrot
1ωρ. 10 λεπτ.
Kräuterfaltenbrot
1ωρ. 20 λεπτ.
Hefezopf
2ωρ. 20 λεπτ.
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5ωρ. 20 λεπτ.
Mediterrane Baguettes
1ωρ. 30 λεπτ.
Baguette
3ωρ. 45 λεπτ.
Pitabrote
2ωρ.
Weißbrot
1ωρ. 50 λεπτ.
Dinkelbrot
17ωρ. 25 λεπτ.
Brioche Burger Buns
3ωρ.
Bürli mit Roggen
12ωρ.
Karotten-Walnuss-Brot
2ωρ.