
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
navel orange peeled (no white pith), peel and juice reserved1
-
eggs2
-
egg whites2
-
banana (approx. 1 medium)200 g
-
buckwheat flour70 g
-
cacao powder15 g
-
full cream milk250 g
-
rhubarb trimmed and cut into 5 cm pieces370 g
-
pure maple syrup15 g
-
extra virgin olive oil spray to cook
-
natural yoghurt high protein (see Tips)280 g
-
roasted almonds roughly chopped55 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
395 kcal /
1647.5 kJ
Πρωτεΐνη
19 g
Λιπαρά
17.3 g
Υδατάνθρακες
37.3 g
Φυτικές ίνες
7.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.3 g
Νάτριο
143.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPorridge
15min
Natural yoghurt (Varoma method)
13h
Yoghurt with red berry coulis
13h 20min
Cacao banana porridge
15min
Café-style banana bread
1h 45min
Quick porridge
10min
Boiled Eggs
20min
Apple and almond overnight oats (gut health)
24h 10min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40min
Breakfast on-the-go
10min
Pumpkin pancakes
1h 35min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1h 45min