Quiche Lorraine (senza glutine)

Quiche Lorraine (senza glutine)

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 fette

Υλικά

  • di Gruviera a pezzi
    50 g
Impasto
  • di burro a dadini (1-2 cm) e poi congelato per 30 minuti + q.b.
    75 g
  • di farina senza glutine + q.b.
    100 g
  • di amido di mais (maizena)
    50 g
  • di acqua, fredda
    50 g
  • di sale
    5 g
Ripieno
  • di pancetta a cubetti
    150 g
  • uova
    4
  • di latte
    50 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    100 g
  • di sale
    ¼ di cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 315.5 kcal / 1320.2 kJ
Πρωτεΐνη 9.5 g
Λιπαρά 24.8 g
Υδατάνθρακες 14.7 g
Φυτικές ίνες 1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.3 g
Νάτριο 575.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων