
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rote-Bete-Tarte
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 Stücke
Υλικά
-
Roggenmehl Type 1150120 g
-
Weizenmehl Type 405 etwas mehr zum Bearbeiten100 g
-
Butter kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten100 g
-
Salz1 ¼ TL
-
Wasser20 g
-
Olivenöl20 g
-
Fenchel in dünnen Scheiben250 g
-
Walnusshälften30 g
-
Dill abgezupft2 Stängel
-
Saure Sahne200 g
-
Sahne100 g
-
Eier3
-
Eigelb2
-
Ziegenfrischkäse200 g
-
Pfeffer½ TL
-
Rote Bete in Scheiben (5 mm)300 g
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
466 kcal /
1948 kJ
Πρωτεΐνη
14 g
Λιπαρά
33 g
Υδατάνθρακες
30 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
18 g
Νάτριο
568 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

So schmeckt
8 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpinatknödel auf Tomatenragout
1ωρ.
Überbackenes Risotto
50 λεπτ.
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1ωρ.
Gemüse-Eintopf mit Feta
25 λεπτ.
Kokos-Milchreis mit Mango
55 λεπτ.
Gemüse-Hirsotto
45 λεπτ.
Gemüsecurry
40 λεπτ.
Sauerkraut-Rösti-Auflauf
1ωρ.
Semmelschmarrn
1ωρ.
Zwetschgenknödel
1ωρ. 10 λεπτ.
Gefüllte Paprika mit Grünkernchili
1ωρ.
Spinat-Risotto mit Safrancreme
40 λεπτ.