Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs

Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs

4.5 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
3 portions

Υλικά

  • lemon
    1
  • Parmesan cheese cut into pieces
    3 ½ oz
  • fresh green peas divided
    10 oz
    10 oz frozen green peas, thawed, divided
  • fresh basil leaves plus extra to garnish
    1 oz
  • fresh mint leaves only, plus extra to garnish
    5 sprigs
  • garlic clove to taste
    1
  • extra virgin olive oil
    4 oz
  • salt divided
    1 ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • large eggs
    3
  • water
    60 oz
  • lemon juice
    ½ oz
    ½ oz white vinegar
  • pasta tagliatelle (see Tip)
    6 oz
    6 oz dried fettuccine pasta, (see Tip)

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 866.8 kcal / 3626.9 kJ
Πρωτεΐνη 34.1 g
Λιπαρά 53.9 g
Υδατάνθρακες 62 g
Φυτικές ίνες 8.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.7 g
Νάτριο 1752.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων