
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salat mit Artischocken und Kapern-Ei-Dressing
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
2 Portionen
Υλικά
-
Eier3
-
Wasser730 g
-
Pinienkerne20 g
-
Rucola50 g
-
Lollo biondo100 g
-
Artischockenherzen, aus der Konserve abgetropft165 g
-
Cherry-Tomaten halbiert80 g
-
Dijon-Senf15 g
-
Salatcreme, light (z.B. Miracel Whip Balance)60 g
-
Rapsöl10 g
-
Apfelessig10 g
-
Zitronensaft10 g
-
Cayenne-Pfeffer¼ TL
-
Salz½ TL
-
Kapern, eingelegt abgetropft20 g
-
Parmesan gehobelt35 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
1601 mg
Πρωτεΐνη
22 g
Θερμίδες
1629 kJ /
389 kcal
Λιπαρά
27 g
Φυτικές ίνες
7.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
19 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 1/2024
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFattousch
25 λεπτ.
Fenchel-Paprika-Salat mit Haselnuss-Dressing
30 λεπτ.
Erdäpfel-Vogerlsalat mit Speck
40 λεπτ.
Thai-Glasnudelsalat
30 λεπτ.
Vietnamesische Hähnchen-Kohl-Bowl
30 λεπτ.
Champignons in Öl-Wein-Rosmarin-Marinade
2ωρ.
Salat mit Ziegenkäse und Wildblumen-Honig-Dressing
10 λεπτ.
Kichererbsen-Nocken
50 λεπτ.
Teriyaki-Tofu-Salat
8ωρ. 30 λεπτ.
Winterliche Salatbowl mit Avocadocreme und Räucherlachs
40 λεπτ.
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30 λεπτ.
Auberginenpüree
30 λεπτ.