
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
sunflower oil750 g
-
floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut in pieces that fit through feeder500 g
-
medium eggs4
-
white wine vinegar1 tsp
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fresh dill cut in pieces15 g
-
malt vinegar to taste
-
white fish fillets, skinless (e.g. haddock, pollock, cod, approx. 200 g each)4
-
anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)200 g
-
processed cheese slices (προαιρετικό πεδίο)4
-
brioche burger buns4
-
tomato ketchup (προαιρετικό πεδίο) for serving
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1399.6 kcal /
5855.7 kJ
Πρωτεΐνη
53.6 g
Λιπαρά
100.5 g
Υδατάνθρακες
73.1 g
Φυτικές ίνες
5.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.5 g
Νάτριο
1525.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon and Potato Bake with Dill
1 Std. 15 Min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 Min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 Min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 Min
Seafood Korma
40 Min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 Min
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 Min
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
Keine Bewertungen
Mussels Mariniere
Keine Bewertungen
Seafood and Pork Stew
Keine Bewertungen
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 Std.
Guinness® Bread
1 Std. 45 Min