
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
sunflower oil750 g
-
floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut in pieces that fit through feeder500 g
-
medium eggs4
-
white wine vinegar1 tsp
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fresh dill cut in pieces15 g
-
malt vinegar to taste
-
white fish fillets, skinless (e.g. haddock, pollock, cod, approx. 200 g each)4
-
anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)200 g
-
processed cheese slices (προαιρετικό πεδίο)4
-
brioche burger buns4
-
tomato ketchup (προαιρετικό πεδίο) for serving
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1399.6 kcal /
5855.7 kJ
Πρωτεΐνη
53.6 g
Λιπαρά
100.5 g
Υδατάνθρακες
73.1 g
Φυτικές ίνες
5.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.5 g
Νάτριο
1525.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSeafood Salad with Pearl Barley
1ωρ. 35 λεπτ.
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 λεπτ.
Seafood Korma
40 λεπτ.
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 λεπτ.
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
Καμία βαθμολογία
Mussels Mariniere
Καμία βαθμολογία
Seafood and Pork Stew
Καμία βαθμολογία
Sushi Waffles
1ωρ. 30 λεπτ.
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1ωρ.
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3ωρ.
Prawn and Sweet Potato Fritters
1ωρ.
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1ωρ. 40 λεπτ.