Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes

Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • sunflower oil
    750 g
  • floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut in pieces that fit through feeder
    500 g
  • medium eggs
    4
  • white wine vinegar
    1 tsp
  • fine sea salt plus extra to taste
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¾ tsp
  • fresh dill cut in pieces
    15 g
  • malt vinegar to taste
  • white fish fillets, skinless (e.g. haddock, pollock, cod, approx. 200 g each)
    4
  • anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)
    200 g
  • processed cheese slices (προαιρετικό πεδίο)
    4
  • brioche burger buns
    4
  • tomato ketchup (προαιρετικό πεδίο) for serving

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 1399.6 kcal / 5855.7 kJ
Πρωτεΐνη 53.6 g
Λιπαρά 100.5 g
Υδατάνθρακες 73.1 g
Φυτικές ίνες 5.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.5 g
Νάτριο 1525.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων