
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 portions
Υλικά
-
lamb rump steaks (approx. 250 g each, see tip)2
-
fine sea salt plus 2 pinches and extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
aubergines (approx. 2 large), quartered or cut in pieces that fit through feeder600 g
-
floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut into pieces that fit through feeder800 g
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
cumin seeds½ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing75 g
-
dried herbes de Provence homemade (see tip)2 tsp
-
water1600 g
-
vinegar (see tip)1 tsp
-
xanthan gum (προαιρετικό πεδίο) (see tip)⅛ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
776.6 kcal /
3249.3 kJ
Πρωτεΐνη
26.2 g
Λιπαρά
55.8 g
Υδατάνθρακες
44.5 g
Φυτικές ίνες
9.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
25.5 g
Νάτριο
759 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

5 Ingredients
70 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Leftover Chicken Fajitas
1 Std. 20 Min
Ham Hock Potato Bake
35 Min
Spring Chicken Casserole
1 Std. 30 Min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 Min
Cheeseburger Quiche
50 Min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2 Std. 50 Min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 Min
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Basque Chicken
1 Std. 10 Min