Risotto radicchio e uva

Risotto radicchio e uva

4.1 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • di scalogno a pezzi
    80 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • radicchio rosso a listarelle (0.5 cm)
    250 g
  • di riso per risotto (Carnaroli o Arborio, cottura 14 minuti)
    480 g
  • di vino rosso
    100 g
  • di acqua
    850 - 900 g
  • di dado per brodo vegetale
    10 g
  • di acini di uva rossa, a metà e senza semini
    250 g
  • di burro freddo, a pezzi
    60 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 497.7 kcal / 2082.5 kJ
Πρωτεΐνη 12 g
Λιπαρά 18.5 g
Υδατάνθρακες 72.4 g
Φυτικές ίνες 2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.8 g
Νάτριο 120.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων