
Συσκευές & Αξεσουάρ
日式拿波里蛋通心粉
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蒜頭10 克
-
橄欖油1 茶匙
-
培根片 切小片40 克
-
洋蔥 切絲20 克
-
蘑菇 切片30 克
-
罐裝蕃茄碎 連同汁液,切小塊400 克
-
蕃茄醬50 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
蛋 冷藏,清洗乾淨1 顆
-
乾通心粉 (彎管)150 克
-
青椒 切小丁20 克
-
水150 克
-
帕瑪森起士粉1 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
263 kcal /
1101 kJ
Πρωτεΐνη
11.3 g
Λιπαρά
7.3 g
Υδατάνθρακες
39.6 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

名廚美饌
90 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν