Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction

Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction

4.9 15 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • shallots halved
    50 g
  • olive oil
    30 g
  • wine
    125 g
  • water
    250 g
  • chicken stock paste, homemade (see tip)
    ½ heaped tsp
    ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • fine sea salt plus 4 pinches
    ¾ tsp
  • duck breasts, skin on (approx. 170 g each)
    4
  • ground black pepper plus ¼ tsp
    4 pinches
  • unsalted butter diced
    40 g
  • parsnips cut in pieces (3 cm)
    400 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 453 kcal / 1895.3 kJ
Πρωτεΐνη 34.7 g
Λιπαρά 23 g
Υδατάνθρακες 21.2 g
Φυτικές ίνες 5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.5 g
Νάτριο 698.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων