
Συσκευές & Αξεσουάρ
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
shallots halved50 g
-
olive oil30 g
-
wine125 g
-
water250 g
-
chicken stock paste, homemade (see tip)½ heaped tsp
-
fine sea salt plus 4 pinches¾ tsp
-
duck breasts, skin on (approx. 170 g each)4
-
ground black pepper plus ¼ tsp4 pinches
-
unsalted butter diced40 g
-
parsnips cut in pieces (3 cm)400 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
698.1 mg
Πρωτεΐνη
34.7 g
Θερμίδες
1895.3 kJ /
453 kcal
Λιπαρά
23 g
Φυτικές ίνες
5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.5 g
Υδατάνθρακες
21.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

5 Ingredients
70 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken with Peppers and Rice
1ωρ.
Green Curry Chicken
55 λεπτ.
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 λεπτ.
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6ωρ. 30 λεπτ.
Lighter Burgers with Sweet Potato Wedges
1ωρ. 40 λεπτ.
Moroccan Chicken and Couscous
45 λεπτ.
Easy Satay Chicken
30 λεπτ.
Pork Vindaloo
4ωρ.
Turkey Burger
1ωρ. 25 λεπτ.
Sweet and Sour Pork Ribs
40 λεπτ.
Mexican Spare Ribs
50 λεπτ.
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 λεπτ.