
Συσκευές & Αξεσουάρ
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
shallots halved50 g
-
olive oil30 g
-
wine125 g
-
water250 g
-
chicken stock paste, homemade (see tip)½ heaped tsp
-
fine sea salt plus 4 pinches¾ tsp
-
duck breasts, skin on (approx. 170 g each)4
-
ground black pepper plus ¼ tsp4 pinches
-
unsalted butter diced40 g
-
parsnips cut in pieces (3 cm)400 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
453 kcal /
1895.3 kJ
Πρωτεΐνη
34.7 g
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
21.2 g
Φυτικές ίνες
5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.5 g
Νάτριο
698.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

5 Ingredients
70 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Leftover Chicken Fajitas
1 godz. 20 min
Ham Hock Potato Bake
35 min
Spring Chicken Casserole
1 godz. 30 min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 min
Cheeseburger Quiche
50 min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2 godz. 50 min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Chicken Jalfrezi
1 godz.
Basque Chicken
1 godz. 10 min