
Συσκευές & Αξεσουάρ
五穀高纖粽
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 4ωρ. 40 λεπτ.
15 顆
Υλικά
準備作業
-
乾香菇15 朵
-
粽葉 ,(詳見要訣)40 片
-
水600 克
餡料
-
油15 克
-
竹筍 ,切15塊220 克
-
去皮熟栗子15 顆
-
醬油40 克
-
冰糖15 克
五穀米
-
鹽1 茶匙
-
醬油2 茶匙
-
長糯米 ,泡水3小時,瀝乾250 克
-
五穀米 ,泡水3小時,瀝乾200 克
-
冷凍毛豆仁 ,不須解凍60 克
-
地瓜 ,黃肉,切塊約 3 公分
蒸煮粽子
-
水800 克
Διατροφή ανά 1 顆
Θερμίδες
175.1 kcal /
732.5 kJ
Πρωτεΐνη
4.8 g
Λιπαρά
2.1 g
Υδατάνθρακες
36.2 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.3 g
Νάτριο
381.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

慶端午
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν