五穀高纖粽

五穀高纖粽

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 4ωρ. 40 λεπτ.
15 顆

Υλικά

準備作業
  • 乾香菇
    15 朵
  • 粽葉 ,(詳見要訣)
    40 片
  • 600 克
餡料
  • 15 克
  • 竹筍 ,切15塊
    220 克
  • 去皮熟栗子
    15 顆
  • 醬油
    40 克
  • 冰糖
    15 克
五穀米
  • 1 茶匙
  • 醬油
    2 茶匙
  • 長糯米 ,泡水3小時,瀝乾
    250 克
  • 五穀米 ,泡水3小時,瀝乾
    200 克
  • 冷凍毛豆仁 ,不須解凍
    60 克
  • 地瓜 ,黃肉,切塊約 3 公分
蒸煮粽子
  • 800 克

Διατροφή ανά 1 顆

Θερμίδες 175.1 kcal / 732.5 kJ
Πρωτεΐνη 4.8 g
Λιπαρά 2.1 g
Υδατάνθρακες 36.2 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.3 g
Νάτριο 381.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων