
Συσκευές & Αξεσουάρ
冷湯浸秋葵茄子
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
4 人份
Υλικά
-
茄子1 支
-
新鮮秋葵12 支
-
鹽1 茶匙
-
水350 克
-
烹大師鰹魚高湯粉¼ 茶匙
-
冰水
-
醬油½ 茶匙
-
味醂3 大匙
-
日式醬油2 大匙
-
糖1 茶匙
-
柴魚片 ,多備一些10 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
57.8 kcal /
241.8 kJ
Πρωτεΐνη
2.4 g
Λιπαρά
0.4 g
Υδατάνθρακες
11.3 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Νάτριο
158.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

慶端午
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν