冷湯浸秋葵茄子

冷湯浸秋葵茄子

3.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
4 人份

Υλικά

  • 茄子
    1 支
  • 新鮮秋葵
    12 支
  • 1 茶匙
  • 350 克
  • 烹大師鰹魚高湯粉
    ¼ 茶匙
    1 小塊 昆布, ,約2公分
  • 冰水
  • 醬油
    ½ 茶匙
  • 味醂
    3 大匙
  • 日式醬油
    2 大匙
  • 1 茶匙
  • 柴魚片 ,多備一些
    10 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 57.8 kcal / 241.8 kJ
Πρωτεΐνη 2.4 g
Λιπαρά 0.4 g
Υδατάνθρακες 11.3 g
Φυτικές ίνες 5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 0 g
Νάτριο 158.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων