Αυγά "ντέβιλ"

Αυγά "ντέβιλ"

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
12 κομμάτια

Υλικά

Σπιτική μαγιονέζα
  • λάδι από κουκούτσια σταφυλιού σε θερμοκρασία δωματίου
    250 γρ.
    250 γρ. λάδι με ουδέτερη γεύση, π.χ. καρθαμέλαιο, ή λάδι κανόλα, σε θερμοκρασία δωματίου
  • κρόκο αυγού σε θερμοκρασία δωματίου
    1
  • ξίδι από λευκό κρασί
    15 γρ.
    15 γρ. λευκό ξίδι
  • νερό
    1 κ.γλ.
  • μουστάρδα Dijon
    1 κ.γλ.
  • αλάτι
    ½ κ.γλ.
  • λευκό πιπέρι, αλεσμένο
    1 πρέζα
Αυγά
  • μεγάλα αυγά (63-73 γρ. το καθένα) από το ψυγείο
    6
  • νερό για να γεμίσει ο κάδος μέχρι την ένδειξη του 1 λίτρου
  • νερό, κρύο για να κρυώσουν τα αυγά
  • παγάκια από 2 μεγάλες παγόθηκες
Γέμιση
  • μουστάρδα Dijon
    7 γρ.
  • κρεμμυδάκι εσαλότ ψιλοκομμένο
    7 γρ.
  • σάλτσα tabasco
    3 - 5 σταγόνες
    1 πρέζα πιπέρι καγιέν, αλεσμένο
  • μαύρο πιπέρι, φρεσκοαλεσμένο ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
  • αλάτι ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
  • πάπρικα για το γαρνίρισμα
  • σχοινόπρασο, φρέσκο ψιλοκομμένο, για το γαρνίρισμα

Διατροφή ανά 1 κομμάτι

Θερμίδες 237.7 kcal / 994.5 kJ
Πρωτεΐνη 4.5 g
Λιπαρά 24.4 g
Υδατάνθρακες 0.4 g
Φυτικές ίνες 0.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.2 g
Νάτριο 157 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων