
Συσκευές & Αξεσουάρ
Toum (libański sos czosnkowy z białek)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
530 g
Υλικά
-
oleju z pestek winogron400 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego40 g
-
ząbki czosnku3 - 4
-
soli1 łyżeczka
-
białka (100-110 g), w temp. pokojowej3
-
wrzącej wody (patrz wskazówka)80 - 100 g
Διατροφή ανά 100 g
Θερμίδες
679.5 kcal /
2843.2 kJ
Πρωτεΐνη
1.8 g
Λιπαρά
75.5 g
Υδατάνθρακες
1.3 g
Φυτικές ίνες
0.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.2 g
Νάτριο
464.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ZERO WASTE IV
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPasta z warzyw z rosołu
40 Min
Sos holenderski
15 Min
Sos balsamiczny
25 Min
Masło migdałowe
10 Min
Sos z cukinią i miętą à la tzatziki
20 Min
Kremowy dip z fety
5 Min
Hummus z pieczoną papryką (BLW, dla dzieci)
50 Min
Pełnoziarniste spaghetti w kremowym sosie z soczewicy i marchewki (TM5, TM6)
1 Std.
Relish ogórkowy
1 Std. 30 Min
Pasta z makreli wędzonej
20 Min
Salsa z pieczonej papryki i śliwek
1 Std. 30 Min
Marynata tandoori
10 Min