
Συσκευές & Αξεσουάρ
Toum (libański sos czosnkowy z białek)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
530 g
Υλικά
-
400 g oleju z pestek winogron
-
40 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
3 - 4 ząbki czosnku
-
1 łyżeczka soli
-
3 białka (100-110 g), w temp. pokojowej
-
80 - 100 g wrzącej wody (patrz wskazówka)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 100 g
Νάτριο
464.7 mg
Πρωτεΐνη
1.8 g
Θερμίδες
2843.2 kJ /
679.5 kcal
Λιπαρά
75.5 g
Φυτικές ίνες
0.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.2 g
Υδατάνθρακες
1.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ZERO WASTE IV
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKetchup
1ωρ.
Klasyczny włoski przecier pomidorowy (passata)
55 λεπτ.
Pesto pistacjowe
10 λεπτ.
Pasta ajvar z papryki i bakłażana
1ωρ. 5 λεπτ.
Przecier pomidorowy z ziołami i czosnkiem (passata)
1ωρ. 10 λεπτ.
Salsa brava - pikantny sos pomidorowy
5 λεπτ.
Wegański smalec
2ωρ. 15 λεπτ.
Ser labneh z ziołami w oliwie
85ωρ. 25 λεπτ.
Twarożek z orzechów nerkowca ze świeżymi ziołami
8ωρ. 10 λεπτ.
Pâté z wędzonego pstrąga
1ωρ. 20 λεπτ.
Pasta z kaszy pęczak i pora
40 λεπτ.
Pasta z kaszy jęczmiennej z suszonymi pomidorami
1ωρ.