Entenbrust mit Orangensauce und Süßkartoffel-Sesam-Stampf

Entenbrust mit Orangensauce und Süßkartoffel-Sesam-Stampf

4.5 50 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Orangensaft
    80 g
  • Cognac (προαιρετικό πεδίο)
    30 g
  • Weißwein, trocken
    50 g
    50 g Apfelsaft
  • Entenbrüste, mit Haut rautenförmig eingeschnitten
    4
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    2 TL
  • Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
    1 TL
  • Zwiebeln halbiert
    60 g
  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    5 - 10 g
  • Chiliflocken (Pul Biber)
    ½ TL
  • Knoblauchzehen
    2
  • Sesamöl, geröstet
    20 g
    20 g Olivenöl
  • Süßkartoffeln in Stücken
    800 g
  • Butter in Stücken
    50 g
  • Ahornsirup (προαιρετικό πεδίο)
    10 g
  • Geflügelfond
    400 g
  • Thai-Chili-Sauce
    2 - 3 EL
  • Sojasauce
    1 - 2 EL
  • Speisestärke
    3 TL
  • Sesam, geröstet
    2 EL
  • Frühlingszwiebeln in feinen Ringen
    30 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 497 kcal / 2078 kJ
Πρωτεΐνη 36 g
Λιπαρά 33 g
Υδατάνθρακες 10 g
Φυτικές ίνες 1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 11 g
Νάτριο 1700 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων