
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinatsalat mit Avocado und Ei
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
Eier kochen
-
Eier5
-
Wasser1000 g
Vinaigrette und Fertigstellung
-
Schalotte halbiert30 g
-
Cashewkerne70 g
-
Curry½ TL
-
Weißweinessig40 g
-
Olivenöl70 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer3 Prisen
-
Babyspinat, frisch200 g
-
Cherry-Tomaten halbiert250 g
-
Avocados in Streifen400 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
439 mg
Πρωτεΐνη
15 g
Θερμίδες
2211 kJ /
529 kcal
Λιπαρά
46 g
Φυτικές ίνες
9.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
20 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sofort satt
20 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

THERMOMIX® Magazin 4/2024
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLachsschnitte mit Avocadocreme
20 λεπτ.
Galettes mit Pilz-Schinken-Füllung
1ωρ. 35 λεπτ.
Bulgursalat
45 λεπτ.
Nudelsalat
50 λεπτ.
Wraps mit Erbsen-Feta-Dip und Kirschtomaten
10 λεπτ.
Apfel-Millefeuille mit Feldsalat und Nüssen
20 λεπτ.
Gnocchi-Birnen-Salat mit Radicchio und Gorgonzola
45 λεπτ.
Ananas-Lauch-Schichtsalat
8ωρ. 30 λεπτ.
Süß-scharfe Asia-Salatplatte
40 λεπτ.
Spinatsalat in Curryrahm
10 λεπτ.
Temaki-Sushi
1ωρ.
Avocado-Gurken-Salat
20 λεπτ.