
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinatsalat mit Avocado und Ei
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
Eier kochen
-
Eier5
-
Wasser1000 g
Vinaigrette und Fertigstellung
-
Schalotte halbiert30 g
-
Cashewkerne70 g
-
Curry½ TL
-
Weißweinessig40 g
-
Olivenöl70 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer3 Prisen
-
Babyspinat, frisch200 g
-
Cherry-Tomaten halbiert250 g
-
Avocados in Streifen400 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
529 kcal /
2211 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
46 g
Υδατάνθρακες
20 g
Φυτικές ίνες
9.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Νάτριο
439 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sofort satt
20 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

THERMOMIX® Magazin 4/2024
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLachs mit Mozzarella-Mango-Tomaten-Salat
25 min
Kichererbsensalat
35 min
Caesar's Salad
30 min
Gemüse-Leber-Torte
1 h 50 min
Erdbeer-Feta-Stullen
10 min
Graupen-Erbsen-Salat mit Thunfisch
30 min
Kartoffel-Blumenkohl-Salat mit Schinken
1 h
Oliven in Tomatensauce
30 min
Balsamico-Weizen-Salat
35 min
Thai-Glasnudelsalat
30 min
Blumenkohlsalat mit Hähnchen
50 min
Kabeljau-Salat mit Mangodressing
40 min