
Συσκευές & Αξεσουάρ
牛排佐蘆筍和豆腐黑胡椒醬
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
2 人份
Υλικά
牛排和蘆筍
-
水1700 克
-
霜降牛排 ,約2.5公分厚300 克
-
鹽1 ¼ 茶匙
-
現磨黑胡椒粉¼ 茶匙
-
蘆筍 ,切除底部較硬的部份100 克
-
橄欖油1 茶匙
-
現磨黑胡椒粉1 小撮
豆腐黑胡椒醬
-
蒜頭10 克
-
奶油20 克
-
黑胡椒粗粒¼ 克
-
醬油5 克
-
嫩豆腐100 克
組裝
-
油2 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
524.3 kcal /
2193.5 kJ
Πρωτεΐνη
44.9 g
Λιπαρά
37.3 g
Υδατάνθρακες
5.3 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.2 g
Νάτριο
2203.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

養肌補帖
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν