Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée

Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée

3.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • mixed fresh mushrooms halved or quartered if large
    350 g
  • unsalted butter diced
    50 g
  • fresh thyme leaves
    1 Tbsp
  • stale bread torn in pieces
    50 g
  • lemon finely grated, zest only
    1
  • fine sea salt plus 1 pinch to taste
    1 tsp
  • ground black pepper plus 1 pinch to taste
    1 tsp
  • pork loin ready to stuff (see tip)
    1500 g
  • celery cut in pieces (2 cm)
    300 g
  • carrots cut in pieces (2 cm)
    500 g
  • cider, dry
    100 g
  • garlic bulb plus 1 clove peeled
    1
  • floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edwards), sliced (5 mm)
    500 g
  • milk
    200 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 740.6 kcal / 3098.7 kJ
Πρωτεΐνη 56.5 g
Λιπαρά 40.3 g
Υδατάνθρακες 37.4 g
Φυτικές ίνες 6.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 16.1 g
Νάτριο 679.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων