Rote-Bete-Gnocchi mit Pfeffer-Sauce

Rote-Bete-Gnocchi mit Pfeffer-Sauce

3.8 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

Gnocchi-Teig
  • Kartoffeln, mehligkochend in Stücken (4 cm)
    500 g
  • Wasser und mehr zum Kochen
    150 g
  • Salz und etwas mehr zum Kochen
    9 g
  • Mehl
    250 g
  • Weichweizengrieß
    150 g
  • Eigelb
    1
  • Pfeffer, gemahlen
    1 g
  • Muskat, frisch gerieben
    3 Prisen
  • Rote Bete Pulver
    30 g
Pfeffer-Butter-Sauce und Fertigstellung
  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • grüne Pfefferkörner, eingelegt
    5 g
  • Pfeffer, gemischt, frisch gemahlen abgetropft
    1 g
  • Butter in Stücken
    60 g
  • Milch
    370 g
  • Mehl
    20 g
  • Salz
    2 g
  • Muskat
    1 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 685 kcal / 2865 kJ
Πρωτεΐνη 18 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 116 g
Φυτικές ίνες 11.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 10 g
Νάτριο 1275 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων