Aljotta (maltańska zupa rybna)

Aljotta (maltańska zupa rybna)

4.0 124 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
1 porcja

Υλικά

  • 20 g cebuli
  • 1 ząbek czosnku
  • 5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
  • 150 g pomidora pokrojonego na kawałki
    150 g krojonych pomidorów, z puszki
  • 350 g wody
  • 10 g oliwy z oliwek
  • 30 g ryżu brązowego
  • 1 - 2 szczypty soli
  • 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
  • 1 liść laurowy, suszony
  • 150 g fileta z dorsza, bez skóry i ości, pokrojonego na 3 cm kawałki
  • ½ łyżeczki soku z cytryny, świeżo wyciśniętego

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 364.4 kcal / 1524.5 kJ
Πρωτεΐνη 30.8 g
Λιπαρά 12.2 g
Υδατάνθρακες 32.7 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.9 g
Νάτριο 331.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων