
Συσκευές & Αξεσουάρ
剝皮辣椒炒筊白筍
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
青蔥 ,約2支45 克
-
油10 克
-
新鮮筊白筍 ,削皮,縱切後斜切片 (約0.5公分厚)160 克
-
新鮮黑木耳 ,剝小塊65 克
-
剝皮辣椒 ,切段4 支
-
鹽¼ 茶匙
-
水15 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
100 kcal /
418.3 kJ
Πρωτεΐνη
3.7 g
Λιπαρά
2.9 g
Υδατάνθρακες
19.1 g
Φυτικές ίνες
13.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.4 g
Νάτριο
157.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

蔬食潮流
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν