
Συσκευές & Αξεσουάρ
蓮藕煎餅
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
8 片
Υλικά
-
水400 克
-
蓮藕 ,去皮,切片170 克
-
蓮藕粉1 茶匙
-
鹽1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
青蔥 ,切蔥花20 克
-
芝麻葉 (προαιρετικό πεδίο) (韓國芝麻葉),切碎1 茶匙
-
蓮藕 ,去皮,切片,約0.3 公分16 片
-
油1 大匙
Διατροφή ανά 8 片
Θερμίδες
299.3 kcal /
1252.2 kJ
Πρωτεΐνη
6.3 g
Λιπαρά
14.3 g
Υδατάνθρακες
41.6 g
Φυτικές ίνες
11.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
254.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

蔬食潮流
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν