Συσκευές & Αξεσουάρ
Shakshuka
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
caraway seeds2 tsp
-
ground smoked paprika1 tsp
-
cumin seeds or 3/4 tsp ground cumin seeds2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
garlic cloves3
-
long red chilli deseeded if preferred½ - 1
-
brown onion (approx.150 g), cut into halves1
-
olive oil40 g
-
canned crushed tomatoes (2 cans)800 g
-
tomato paste30 g
-
honey20 g
-
red wine vinegar or apple cider vinegar20 g
-
mixed leafy greens (e.g. kale, Swiss chard or spinach), roughly torn30 g
-
fresh basil leaves, roughly torn, to taste3 - 4
-
eggs8
-
feta cheese crumbled80 - 100 g
-
fresh crusty bread to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1615.4 mg
Πρωτεΐνη
26 g
Θερμίδες
2002 kJ /
477 kcal
Λιπαρά
28 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.2 g
Υδατάνθρακες
28 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSmoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish
1 Std.
Caprese omelette
30 Min
Egg and bacon breakfast baguettes
25 Min
Protein packed fluffy banana pancakes
30 Min
Slap pap (soft porridge)
40 Min
Power green smoothie
5 Min
Muffin pan chorizo frittatas
30 Min
Yoghurt cheese
24 Std. 40 Min
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45 Min
Mixed fruit compote with goat's cheese and granola on toast
50 Min
Sunday morning breakky bake
1 Std. 15 Min
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
40 Min