Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes

Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes

4.4 69 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions

Υλικά

  • d'eau
    670 g
  • de champignons de Paris frais coupés en 4
    300 g
  • d'huile d'olive
    50 g
  • d'oignon coupé en deux
    50 g
  • gousses d'ail
    2
  • de riz spécial risotto de type carnaroli
    320 g
  • vin blanc
    100 g
  • cube de bouillon de légumes
    1
  • de sel
    5 g
  • de crevettes crues surgelées, décortiquées
    300 g
  • de beurre en cubes
    50 g
  • de parmesan râpé
    50 g
  • de persil frais (προαιρετικό πεδίο) finement haché
    2 c. à café
  • de basilic frais
    2 c. à café

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 635.5 kcal / 2658.7 kJ
Πρωτεΐνη 23 g
Λιπαρά 27.2 g
Υδατάνθρακες 69.4 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.2 g
Νάτριο 1096.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων