Traditional Irish Stew

Traditional Irish Stew

3.5 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • boneless stewing lamb diced (4 cm) (e.g. lamb leg or shoulder)
    450 g
  • olive oil
    30 g
  • onions sliced (1 cm)
    200 g
  • beef stock paste, homemade (see tip)
    1 heaped tsp
    1 beef stock cube (for 0.5 l), (see tip)
  • unsalted butter diced
    15 g
  • Guinness®
    440 g
  • water
    400 g
  • plain flour
    30 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • carrots peeled, cut in pieces (3 cm)
    200 g
  • waxy potatoes peeled, cut in pieces (4 cm) (e.g. Charlotte)
    200 g
  • bay leaf
    1
  • celery cut in pieces (3 cm)
    200 g
  • fresh parsley leaves roughly chopped for garnishing

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 561.4 kcal / 2348.8 kJ
Πρωτεΐνη 22.8 g
Λιπαρά 35.3 g
Υδατάνθρακες 31.1 g
Φυτικές ίνες 4.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.5 g
Νάτριο 756.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων