Pan de Viena con frutos secos

Pan de Viena con frutos secos

4.9 51 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
10 rebanadas

Υλικά

  • 120 g de leche (y algo más para pincelar)
  • 15 g de mantequilla en trozos
  • 1 huevo
  • 25 g de azúcar (y algo más para pincelar)
  • 15 g de levadura prensada fresca
  • 270 g de harina de fuerza
  • 1 pellizco de sal
  • 50 g de frutos secos enteros variados
    50 g de perlas de chocolate
  • 1 cucharada de agua

Διατροφή ανά 1 rebanada

Θερμίδες 170 kcal / 715 kJ
Πρωτεΐνη 5.7 g
Λιπαρά 5.4 g
Υδατάνθρακες 25.5 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.7 g
Νάτριο 45.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων