 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
義式牛肝菌菇番紅花燉飯
                
                Προετοιμασία 5 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 30 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          紅蔥頭1 顆
- 
          奶油40 克
- 
          義大利米 烹煮時間約14-15分鐘(詳見要訣)320 克
- 
          白酒50 克
- 
          高湯 (牛肉或蔬菜口味)700 克
- 
          乾燥牛肝菌 (詳見要訣)150 克
- 
          番紅花1 茶匙
- 
          鹽1 茶匙
- 
          帕瑪森起士粉40 克
- 
          新鮮巴西利葉 裝飾用40 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        21.5 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2468 kJ  / 
                        589 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        12.9 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        6.9 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        92.7 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        Pepe義大利廚房
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    