 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
義大利鮭魚方餃
                
                Προετοιμασία 1ωρ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
雞蛋餃皮
- 
          蛋2 顆
- 
          低筋麵粉 多備一些撒粉用200 克
- 
          鹽1 茶匙
- 
          橄欖油1 茶匙
墨魚餃皮
- 
          粗粒麵粉 (杜蘭小麥粉)50 克
- 
          低筋麵粉 多備一些撒粉用50 克
- 
          墨魚汁3 大匙
- 
          鹽1 茶匙
- 
          橄欖油1 茶匙
- 
          水 適量
內餡
- 
          橄欖油2 茶匙
- 
          新鮮鮭魚片100 克
- 
          黑橄欖5 克
- 
          瑪斯卡澎乳酪100 克
- 
          新鮮巴西利葉5 克
醬汁
- 
          橄欖油40 克
- 
          蒜頭 切碎2 顆
- 
          新鮮蛤蜊,刷洗乾淨200 克
- 
          新鮮淡菜200 克
- 
          檸檬汁1 大匙
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        26.4 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2751 kJ  / 
                        657 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        33.9 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.4 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        62.3 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        Pepe義大利廚房
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    