Συσκευές & Αξεσουάρ
Yam Pottage (Asaro)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
yam peeled, cut in pieces (3 cm)500 g
-
water for soaking
-
plum tomatoes quartered250 g
-
red pepper approx. 1 pepper120 g
-
scotch bonnet chilli deseeded if desired1
-
white onion quartered½
-
water600 g
-
chicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
crayfish powder1 Tbsp
-
fresh spinach leaves100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
57.2 mg
Πρωτεΐνη
3.9 g
Θερμίδες
769 kJ /
183.8 kcal
Λιπαρά
0.7 g
Φυτικές ίνες
7.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Υδατάνθρακες
42.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

West African
8 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNaan Bread with Onion and Cumin
1 Std. 30 Min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 Min
Pease Pudding
13 Std. 10 Min
Carrot and Swede Mash
20 Min
Coconut and Coriander Chutney
5 Min
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 Std.
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 Min
Creamy White Beans and Leeks
20 Min
Moi Moi
1 Std.
Red Cabbage
1 Std.
Dairy-free Dauphinoise Potatoes
1 Std. 10 Min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1 Std. 25 Min