
Συσκευές & Αξεσουάρ
吮指慢燉嫩小牛
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份
Υλικά
經典棉花薯泥
-
馬鈴薯 去皮,切塊(約2公分)400 克
-
鮮奶油200 克
-
奶油 切塊,置於室溫軟化100 克
-
鹽1 小撮
-
肉豆蔻粉1 小撮
野菇醬燉小牛
-
洋蔥 切塊300 克
-
特級初榨橄欖油1 大匙
-
蘑菇 切塊50 克
-
乾燥牛肝菌 浸泡20分鐘後瀝乾30 克
-
鮮奶油100 克
-
鹽1 小撮
-
黑胡椒粉1 小撮
-
小牛牛腱 切塊(約4公分)500 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
1082 kcal /
4529 kJ
Πρωτεΐνη
20.6 g
Λιπαρά
94.4 g
Υδατάνθρακες
37.5 g
Φυτικές ίνες
3.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Fabien Vergé
4 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν