
Συσκευές & Αξεσουάρ
風乾番茄鮪魚義大利麵
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
番茄乾 ,無糖140 克
-
水1500 克
-
鹽1 茶匙
-
乾義大利麵 ,直麵或細扁麵350 克
-
蒜頭12 克
-
橄欖油 ,多備一些淋油用45 克
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
罐裝油漬鮪魚1 罐
-
新鮮九層塔 ,將梗和葉分開,葉子切碎20 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
620.3 kcal /
2595.2 kJ
Πρωτεΐνη
31.3 g
Λιπαρά
17.7 g
Υδατάνθρακες
86.3 g
Φυτικές ίνες
7.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.7 g
Νάτριο
897.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

一起露營趣
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν