Takoyaki de poulpe

Takoyaki de poulpe

3.5 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
50 pièces

Υλικά

  • feuilles de nori grossièrement déchirées
    3
  • de bouillon dashi, froid (voir "Conseil(s)")
    500 g
    500 g de bouillon de légumes
  • œufs
    2
  • de farine de blé
    120 g
  • de farine de riz
    50 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de poulpe cuit, en tranches de 0,5 cm d’épaisseur
    200 g
  • cives émincées
    4
  • huile pour la poêle
  • de sauce teriyaki ou yakitori
    5 c. à soupe
  • de mayonnaise
    3 c. à soupe
  • de flocons de bonite séchée
    25 g

Διατροφή ανά 1 pièce

Θερμίδες 32 kcal / 135 kJ
Πρωτεΐνη 1 g
Λιπαρά 2 g
Υδατάνθρακες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων