Risotto d'orge perlé méditerranéen

Risotto d'orge perlé méditerranéen

2.8 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions

Υλικά

  • d'échalotes (2-3 échalotes)
    70 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • d’orge perlé moyen, lavé et égoutté
    250 g
  • de vin blanc, sec végétalien
    100 g
  • d'eau chaude
    750 g
  • de bouillon de légumes en pâte végétalienne (voir conseil)
    1 c. à soupe
    1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l), végétalien
  • de sel fin
    ½ c. à café
  • de poivre blanc moulu
    2 pincées
  • de thym, séché (προαιρετικό πεδίο)
    ¾ de c. à café
  • de pignons de pin
    40 g
  • de courgettes tranchée (5 mm)
    400 g
  • de tomates à l'huile, coupées en lanières (5 mm)
    50 g
  • de purée d'amande blanche
    60 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 517 kcal / 2159 kJ
Πρωτεΐνη 16 g
Λιπαρά 23 g
Υδατάνθρακες 52 g
Φυτικές ίνες 8.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων