雞肉湯河粉

雞肉湯河粉

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 3600 克
  • 越式河粉 ,乾燥
    240 克
  • 新鮮綠豆芽
    150 克
  • 香菜 ,梗和葉分開
    30 克
  • 整粒黑胡椒
    3 - 4 粒
  • 八角
    1 粒
  • 肉桂棒 ,(1 小塊)
    2 克
    桂皮
  • 棒棒腿 ,(約3支)
    350 克
  • 紅蔥頭 ,去皮,剖半
    30 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 魚露 ,依個人口味調整
    30 - 40 克
  • 檸檬 ,切角,擠汁用
    1 顆

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 409.4 kcal / 1713.1 kJ
Πρωτεΐνη 22.4 g
Λιπαρά 10 g
Υδατάνθρακες 58.3 g
Φυτικές ίνες 5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.4 g
Νάτριο 1804.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων